Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Алфа 156 Фейслифт 2.4 20V MJet

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение

Абе това с задвижване на 4-те колела ли е ? Все пак е SW
    ...
    Не..с предно е....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Не..с предно е....
      Тъкмо си мислех че са направили яко задвижване и на четирите колела... което да издържи на въртящият момент на 2,4 дизела.

Мерси все пак за отговора.
      145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
        Колега тази колеги от форума са я гледали!
        Мнението за нея е, като е студена нещо не е наред или дюза или някой от цилидрите няма компресия!
        Ако е дюза не е болка за умиране нищо и няма, но као е цилиндър според мен по добре без нея !
        Не знаех! Мерси за инфото! Но ако студена тресе в леки граници може да е EGR-а също. Закачван ли и е комп?
        Мой приятел има такава 1.9 и като е студено навън тя също леко тресе първата минута само, докато се подаде газ. Иначе ни то пуши след първата минута и върви яко

Comment

Първоначално публикувано от Godfather Покажи съобщение
          Не знаех! Мерси за инфото! Но ако студена тресе в леки граници може да е EGR-а също. Закачван ли и е комп?
          Мой приятел има такава 1.9 и като е студено навън тя също леко тресе първата минута само, докато се подаде газ. Иначе ни то пуши след първата минута и върви яко
          Ами незнам точно какво и има има пусната тема за нея бегло я бях мернал . Но все пак си заслужава ако ще се купува да вземе преди да се купи и при Бобо диагностика например и да се види какво е точно и ако не е цилиндър пазариш се да ти направи отстъпка за колкото ще е ремонта и я вземаш

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
            Kopeldaka ето я твойта
            Хем седан,хем ti,хем има дупка в покрива (шибедах) и не на последно място 2.4 JTD 20V M-jet
            http://www.mobile.bg/11299673928257415
            Много си бърз, току що пусната обявата и вече си я надушил. Та аз вече звънях на човека, но в момента е в Търговище, тия дни като се прибере във Варна, ще се видим да направим един оглед. Бартери не го устройват, питал съм вече. Дайте акъл какво да гледам освен ходова част и другите рутинни неща? Има ли нещо специфично, което може да ми убегне? Иначе по думи на продавача е "перфектна", ама да я видим тая работа.

Comment

Изглежда мн добре....хващай я за ушите и бой колега!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Kopeldaka Покажи съобщение
                Много си бърз, току що пусната обявата и вече си я надушил. Та аз вече звънях на човека, но в момента е в Търговище, тия дни като се прибере във Варна, ще се видим да направим един оглед. Бартери не го устройват, питал съм вече. Дайте акъл какво да гледам освен ходова част и другите рутинни неща? Има ли нещо специфично, което може да ми убегне? Иначе по думи на продавача е "перфектна", ама да я видим тая работа.
                Диагностика, а тая кола там ще си покаже и кътните зъби За мен обаче е прекалено хубаво за да е истина...Гледай много внимателно!!!
                ТИ-ка на пък и на тия километри почва от 15 000 в чужбина...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Що ми се струва, че колата не е в БГ в момента, поне снимките не са от БГ
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение

Абе това с задвижване на 4-те колела ли е ? Все пак е SW
                    ...
                    Не колега ! Това е sportwagon ( комби )

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                      Що ми се струва, че колата не е в БГ в момента, поне снимките не са от БГ
                      Има вариант да не са от БГ снимките, ама колата е в БГ, човека си я кара даже, в неделя или понеделник ще се срещна с него да я видя и ще пиша тука дали си струва колата. За голямо щастие точно тия дни ще съм във Варна.

Comment

Та така колеги, вчера направих един обстоен оглед на варненската 156-ца http://www.mobile.bg/11299673928257415 На пръв поглед изглежда добре, запазена е, но си има и някои неща, които не са наред. По колата има няколко детайла за пребоядисване (не е нещо сериозно, ама все пак- задна лява врата, предна броня, заден десен калник и спойлера). По интериора не видях нищо фрапиращо, доста добре изглежда, но колата има няколко проблема. Първо при гасене нещо дрънка отпреде, което ми подсказва за маховик. Второ има заминал термостат (държи 65-70 градуса). Леко размазан вътрешен дисплей на инфоцентъра (вероятно течните кристали). И най-големия проблем поне за мен е, че колата не върви грам, пуши и при настъпване още на 3-та светна Check Engine - Engine failure. Не знам от какво е това, защото беше станало късно и нямаше време да ходим на диагностика, но няма да е нещо безобидно. И като край колата иска 4 нови гуми, защото тия са неравномерно износени и имат невероятни вибрации. Това е като цяло. Надявам се да съм помогнал на някой, който е мислел да ходи да я гледа, защото човека ми каза, че днеска или утре щели да идват някакви момчета от София да я гледат.

Comment

Имам нов внос такава Алфичка с търсеният двигател и със същият кожен супер-салон,сребърен цвят,прагове,лети джанти-спица,оригинално CD и т.н. Върви брутално и няма видими забележки,както и светещи коледни елхи по таблото! Намира се в автокъща Кончето.Просто не е чистена и измита за снимки.Ще стане чак след неделя,защото ще бъда извън БГ,а държа лично да следя нещата.Но няма проблем и така да се гледа.Цената е 8400 лв.

Comment

Първоначално публикувано от zlia Покажи съобщение
                            Имам нов внос такава Алфичка с търсеният двигател и със същият кожен супер-салон,сребърен цвят,прагове,лети джанти-спица,оригинално CD и т.н. Върви брутално и няма видими забележки,както и светещи коледни елхи по таблото! Намира се в автокъща Кончето.Просто не е чистена и измита за снимки.Ще стане чак след неделя,защото ще бъда извън БГ,а държа лично да следя нещата.Но няма проблем и така да се гледа.Цената е 8400 лв.
                            Утре ще я видим тогава.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от Kopeldaka Покажи съобщение
                              Та така колеги, вчера направих един обстоен оглед на варненската 156-ца http://www.mobile.bg/11299673928257415 На пръв поглед изглежда добре, запазена е, но си има и някои неща, които не са наред. По колата има няколко детайла за пребоядисване (не е нещо сериозно, ама все пак- задна лява врата, предна броня, заден десен калник и спойлера). По интериора не видях нищо фрапиращо, доста добре изглежда, но колата има няколко проблема. Първо при гасене нещо дрънка отпреде, което ми подсказва за маховик. Второ има заминал термостат (държи 65-70 градуса). Леко размазан вътрешен дисплей на инфоцентъра (вероятно течните кристали). И най-големия проблем поне за мен е, че колата не върви грам, пуши и при настъпване още на 3-та светна Check Engine - Engine failure. Не знам от какво е това, защото беше станало късно и нямаше време да ходим на диагностика, но няма да е нещо безобидно. И като край колата иска 4 нови гуми, защото тия са неравномерно износени и имат невероятни вибрации. Това е като цяло. Надявам се да съм помогнал на някой, който е мислел да ходи да я гледа, защото човека ми каза, че днеска или утре щели да идват някакви момчета от София да я гледат.
                              За пушенето и невървенето бих сложил на ЕГР или МАф....
                              Иначе тая работа с маховика е доста скъпо удоволствие....
                              Пак ти казвам, погледни комбито в София, ако не си още....нищо, че било такова и онакова...
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от zlia Покажи съобщение
                                Колега, би ли пуснал някакви снимки на колата да знам дали да се разкарвам до София. До Варна отидох вече, но не си заслужаваше особено, дано твоята е така както я описваш.

Comment

Working...
                                X